Bataviatour hele dag

BATAVIATOUR

Beleef oude ambachten op het VOC schip de Batavia.

Koopjes jagen bij Batavia Stad Fashion Outlet van bijvoorbeeld Hugo Boss, Gaastra, Guess en McGregor.

  • VOC schip de Batavia.
  • De bouw van het schip de 7 Provinciën.
  • Kanonschieten
  • 30 – 70% korting op bekende merken

We halen u 's morgens om 9 uur op uit Amsterdam (een andere optie is ook mogelijk) om aan te meren op de Batavia in Lelystad.

Laat u verwonderen door de wereld van de scheepsbouw in de Gouden Eeuw. Hier kunt u zien hoe een replica wordt gebouwd van het schip uit de 17e eeuw van Michiel de Ruyter, de 7 Provinciën. Als u genoeg lef heeft en het weer goed is kunt u ook de Batavia beklimmen.

Na alle opgedane indrukken zijn we wel toe aan koffie met iets lekkers. Aansluitend kunt u zich uitleven in Batavia Stad Fashion Outlet. Hier kunt u wereldberoemde merken kopen voor een fractie van de winkelwaarde.

Wilt u lunchen? Ook daarvoor kunt u in Batavia Stad terecht. U kunt kiezen uit verschillende eetgelegenheden.

Wij vertrekken 17.00u weer terug naar Amsterdam (of een plaats naar keuze) en hopen dat uw tassen gevuld zijn met goede koopjes.

Voor de shopaholics een onvergetelijke dag!!

Er is altijd nog een mogelijkheid dat wij voor u een traditioneel chinees diner reserveren bij restaurant Nam Kee (uitgeroepen tot het beste Chinese restaurant in 2013). Met grotere groepen of indien u dat zelf wenst is er ook een mogelijkheid om op de Chinese boot Sea Palace te eten.

Prijzen en boeken

 

Reageren niet mogelijk