Delta Tour

Een dag vol interessante en leerzame wetenswaardigheden over de beroemde Deltawerken in Holland.

Maar ook een bezoek aan de bekendste diamantair in Antwerpen.

Een hele dag volledig verzorgd genieten van de bezienswaardigheden die wij met zorg voor u hebben uitgekozen.

We halen u 's morgens om 9 uur op uit Amsterdam  (een andere optie is ook mogelijk) om te vertrekken naar Burgh Haamstede in Zeeland.

U kunt zich voorstellen dat wij ons buitengewoon hebben ontwikkeld in watermanagement. Holland ligt immers voor meer dan de helft onder de zeespiegel!

Hier zult u de beroemde Delta werken zien met de mogelijkheid om mee naar het binnenste van de stormvloedkering te gaan, waar u een toelichting krijgt op de werkwijze, veiligheid en de bediening. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid zelf vragen te stellen.

Na deze indrukwekkende presentatie zullen wij een lunch gaan nuttigen.

We vertrekken na de lunch naar Antwerpen, waar wij een diamantair zullen bezoeken en wij u in de gelegenheid stellen om eventueel aankopen te doen. Onze gids zal u, indien u dat wenst, terzijde staan bij uw aankoop.

Als we moe zijn van alle indrukken brengen wij u weer terug naar Amsterdam (of een plaats naar keuze).

Er is altijd nog een mogelijkheid dat wij voor u een traditioneel chinees diner reserveren bij restaurant Nam Kee (uitgeroepen tot het beste Chinese restaurant in 2013). Met grotere groepen of indien u dat zelf wenst is er ook een mogelijkheid om op de Chinese boot Sea Palace te eten.

Prijzen en boeken

 

Reageren niet mogelijk