Holland Tour

 

Een dag vol traditionele Hollandse cultuur in Volendam, Hoorn en Marken.

Maar ook een dag om koopjes in de wacht te slepen van wereldberoemde merken zoals bijvoorbeeld Hugo Boss, Michael Kors, Nike en nog vele anderen.

   • Volendam
   • Zaanse Schans
   • Kaasmakerij
   • Klompenmaker
   • Oude gevangenis van Hoorn
   • Batavia Stad Fashion Outlet

Een hele dag volledig verzorgd genieten van de bezienswaardigheden die wij met zorg voor u hebben uitgekozen.

We halen u 's morgens om 9 uur op uit Amsterdam (een andere optie is ook mogelijk) om te vertrekken naar de Zaanse Schans. Vervolgens gaan  we naar Volendam, waar u kunt genieten van het mooie dorp. Hier kunt u eventueel van uzelf of uw groep een foto laten maken in traditionele klederdracht. Een foto die altijd door het thuisfront gewaardeerd wordt!

Hierna gaan wij een kaasmakerij bezoeken waar u kunt zien hoe de kaas wordt gemaakt en u verschillende soorten kaas kunt proeven en een stukje kunt kopen als u dat wilt.
Nu zijn we wel toe aan een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Het is tijd om aan boord te gaan. De boot vertrekt naar Marken (als het weer het toelaat). Wij zullen het traditionele dorpje Marken bezoeken en een klompenmakerij.
U zult verbaasd staan hoe een stuk hout wordt getransformeerd tot schoeisel dat nog alle dagen wordt gedragen in Marken en Volendam, maar ook op veel boerderijen in Holland.

De boot zal ons weer terugbrengen naar Volendam, waar wij onze reis verder vervolgen naar Hoorn. We zullen hier in een uniek restaurant, een oude gevangenis, de lunch nuttigen.

Als wij voldaan zijn vertrekken wij naar Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad, waar u heerlijk kunt shoppen. Bekende merken zoals Hugo Boss, Michael Kors, Nike en Tommy Hilfiger en nog veel meer zijn aanwezig in Bataviastad. Uw voordeel is altijd 30-70%!

Als we moe zijn van alle indrukken en het shoppen brengen wij u weer terug naar Amsterdam (of een plaats naar keuze). Er is altijd nog een mogelijkheid dat wij voor u een traditioneel chinees diner reserveren bij restaurant Nam Kee (uitgeroepen tot het beste Chinese restaurant in 2013). Met grotere groepen of indien u dat zelf wenst is er ook een mogelijkheid om op de Chinese boot Sea Palace te eten.

Prijzen en boeken

Reageren niet mogelijk